VillaKnus

zondag 6 september 2015

Shoppen voor zomer 2016 bij Little label

Ongeveer 2 keer per jaar gaan we bij onze merkjes shoppen voor de nieuwe collectie. Het leuke hiervan is natuurlijk dat we al heel ver van te voren alle  mooie collecties kunnen zien en voelen. Maar daarnaast is het ook altijd fijn om op bezoek te gaan bij de leveranciers en elkaar weer even te spreken. 

In augustus van dit jaar gingen we op bezoek bij Little Label. Om de collectie zomer 2016 in te kopen, inmiddels hebben we van dit merk onze derde zomercollectie ingekocht.

Little Label in het kort!

Het succes van Little Label is eigenlijk heel simpel. Kids willen kleding ‘waar ze in kunnen wonen’ en hun hippe moeders willen dat hun kids er leuk uitzien…
1 + 1 = 2 dachten Charlotte de Leeuw en Ruth Hogewoning: ‘wij ontwerpen een 
collectie basics voor baby’s en kids en laten die vervaardigen in de mooiste en zachtste tricotstoffen die er zijn. In een aantal hippe kleuren, die perfect met elkaar te combineren zijn. Practical, yet stylish. Kids happy, moeders happy.’
Little Label was geboren. We spreken 2005.

Onze Little Label ervaring....

Een nieuw merk is eigenlijk hetzelfde als een nieuwe collega, vriendschap, etc..

Je moet elkaar echt leren kennen en  hoe meer je van elkaar weet hoe beter je elkaar ook kunt voorstellen aan anderen. Naast het kennismaken als bedrijf met een nieuw merk maak ik uiteraard ook altijd een beetje kennis als klant. En als trotse Mama van nu 2 meiden, test ik uiteraard alle merkjes graag uit.

Bij de eerste kennismaking met Little Label op de beurs was ik vooral enthousiast over hoe ik door de mensen van Little Label werd benaderd. Als nieuwe ondernemer en vooral als kleine ondernemer is het soms best even zoeken naar je plekje. Maar bij Little Label werd ik zeer welkom ontvangen!

Bij het zien van de collectie viel mij direct op dat de stofjes erg fijn en vooral zacht aanvoelde. Nu inmiddels een aantal collecties later heb ik de kwaliteit van deze stofjes uiteraard ook als Mama getest. 

Zo was ik direct helemaal enthousiast over de pyjama's, wellicht als eerste reactie, "is het niet wat duur voor een Pyjama?". Maar in praktijk zeker naar waarde. Door de mooie smalle pasvorm kan je deze pyjama iets op de groei aanschaffen. Alles is 100% katoen en mijn dochtertje heeft hem dan ook echt afgedragen!

En ondanks dat deze mooie witte pyjama af en toe wel eens bij de verkeerde kleur in de was kwam bleef de pyjama ook dan nog steeds mooi. 

En daarnaast wordt ik gewoon ontzettend blij als we zondag gezellig wat langer in pyjama kunnen keuvelen, maar dan wel een hele mooie pyjama ;-)

100% Katoen 

Leuk is het om te zien dat steeds meer mensen kennismaken met Little Label en enthousiast zijn over de kwaliteit van dit merk. Alle artikelen zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en dat zie en voel je!

Ook merk je aan de kinderen dat ze dit voelen, omdat het product vaak als favoriet uit de kast wordt gekozen. "Omdat deze trui zo lekker zit en zo zacht aanvoelt!". 


Voorjaar / Zomer 2016

Dit keer gingen we inkopen doen voor de aankomende collectie, zomer 2016. 

En wat heeft Little Label weer een mooie collectie. 
En dat is lastig want ook wij moeten keuzes maken, helaas kunnen we niet alles inkopen. Maar  uiteindelijk is het ons gelukt en hebben we weer een prachtige collectie weten samen te stellen voor in onze winkel! 

We kunnen niet wachten tot we het mogen ontvangen!

Een cadeau van Little Label...

En wat ontzettend lief, Little Label wist gewoon door alle drukte en zijn grote klantenbestand te onthouden dat we net papa en mama waren geworden van de kleine Juul. En daarom speciaal voor ons kleine meisje lag er een mooi cadeau klaar. Uiteraard iets uit eigen collectie, een mooi pakje en mutsje uit de huidige wintercollectie 2015 van Little Label...

Bedankt Little Label, uiteraard heeft ons meisje de kleding thuis gelijk aan gekregen en hebben wij er een paar mooie foto's van weten te maken...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten